Sper ca urmare a aplicarii acestei tehnici o sa generati cele mai bune rezultate. Negocierea in afaceri este un subiect in continua dezvoltare. Totodata tehnica este utila si in viata personala 🙂
Mai multe tehnici de negociere in vanzari gasesti accesand categoria negociere de pe acest Blog, cititind cartea Biblia Negociatorului sau participand la un curs de Negociere.
Comenteaza acum filmuletul daca ti-a placut 🙂
Da, e un fel de întrebare capcană, prin care interlocutorul trebuie să admită că se poate face ceva…în final, că e pozibilă și o atitudine asertivă. Nu trebuie uitat că cei interogați astfel(așa cum apare și în clipul video: polițistul, recepționerul)au avut, inițial, o atitudine retractilă, de negație. Ei, bine, poate ar trebui să existe reformulări ale aceleiași întrebări: ‘Este posibil să? Credeți că este posibil să…? Se poate să…?’ In întrebarea dvs., accentul cade pe ‘ușor’, dar sunt lucruri într-adevăr greu de făcut și de obținut, dar nu imposibile…Doar că unii s-ar putea simți minimalizați în eforturile lor, e exemplu dacă ai pune unui doctorand întrebarea: ‘Cât de ușor e să faci o lucrare de doctorat?’
Tehnica trebuie folosita cand considerati ca se potriveste. Nicio tehnica nu se potriveste intotdeauna. Uneori insa ai surpriza sa mearga, cand creadeai ca nu merge si invers sa nu merga cand credeai ca cel mai probabil va merge.
cat de usor ar fi sa primesc niste cursuri despre NLP sunt doar o incpatoare dar indragesc toate aceste filmulete cu sfaturi atat de utile!multumesc!
mai usor decat ti-ai putea imagina!
imi zici si mie te rog de unde fac rost de tema asta? multumesc anticipat
Premiza e cea mai buna. Mai departe intrebarea e doar un instrument de a putea intra in mintea cuiva si implanta directia in care sa gandeasca.
O premiza negativa va duce la esec.
foarte tare tehnica. Spun asta dupa ce am aplicat-o si a mers de minune!